Vés al contingut

Una abraçada virtual des de Madrid

eldi_i_benito_1_vt_9-2022.png

Hola! Em dic Benito i estudio llengua catalana a Madrid. Vaig conèixer el Voluntariat per la Llengua (VxL) gràcies a les meves professores. Després d’acabar el curs, gairebé al començament de l’estiu, vaig cercar-ne més informació i vaig animar-me a inscriure-m’hi per xerrar una estona cada setmana i així no "oxidar" el meu català, perquè he acabat el B1 i encara és fàcil perdre fluïdesa. Vaig enviar un correu a finals de juny i, com que la gestió de l’Eduard, el dinamitzador del VxL del Centre de Normalització Lingüistica (CNL) Roses, va ser eficaç i diligent, la primera conversa amb la meva parella lingüística va començar a principis de juliol.

eldi_i_benito_2_vt_9-2022.png

Des de la primera trobada amb l’Eldi vam connectar com si ja haguéssim parlat moltes vegades. Com que ella viu a Catalunya i jo a Madrid hem emprat les videotrucades de WhatsApp i el resultat ha estat força bo. Cada setmana hem garlat i conversat sobre temes diversos, hem après cultura, hem descobert llocs nous per viatjar, per menjar, per gaudir... sempre fent servir el català com a llengua vehicular. Hem acabat les deu hores estipulades i estem joiosos de l’experiència.

Sens dubte tornaré a inscriure-m’hi perquè és una vivència meravellosa per millorar el català i per conèixer persones fantàstiques. He recomanat el VxL a diversos companys de les aules.

Una abraçada virtual,

Benito, aprenent del VxL en modalitat virtual que gestiona el CNL Roses

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.