Vés al contingut

Luxes inimaginables

taller_de_lectura_en_veu_alta_llinars.jpg

GRUP  DE LECTURA EN VEU ALTA DE LLINARS DEL VALLÈS

A la Biblioteca Can Casas de Llinars del Vallès, des de fa tres anys, fem un curs de lectura en veu alta en català. Hi participen dones grans que no tenen l’hàbit de llegir, no catalanoparlants i, al febrer, s’hi van afegir un alumne peruà i una alumna holandesa dels cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Vallès Oriental a Llinars.

Aquest curs va començar el mes d'octubre passat i en tot aquest temps fins a l'arribada del coronavirus, vam poder llegir i compartir llibres com La memòria de l'arbre, de Tina Vallès; Nahid, d’Anna Tortajada; Gent del meu exili, de Teresa Pàmies, i també novel·les de lectura fàcil, relats dels opuscles ‘Parlem tu i jo’ del Voluntariat per la llengua (VxL)... Unes trobades on vam conversar, debatre i gaudir de les lectures en un espai de llibertat i complicitat.

Confiem a poder tornar el proper curs, si el virus ens ho permet, per descobrir nous llibres, nous escriptors i escriptores i poder-los comentar, perquè com diu la Carola, la protagonista de la novel·la Feliçment, jo soc una dona, de Maria Aurèlia Capmany: “Llegia com qui empeny una porta, sense fer gens de soroll, per descobrir paisatges nous, luxes inimaginables".

Carme Pallarès, voluntària del VxL que condueix el Grup de lectura en veu alta de la Biblioteca Can Casas de Llinars del Vallès (SCC del Vallès Oriental, CNL del Vallès Oriental)

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.