Vés al contingut

Lectures i converses del VxL de Rubí que no s'aturen

grup_rubi.jpg

Ja fa diverses temporades que el Grup de Lectura i Conversa (GLC) funciona com un rellotge. Cada dijous, de 17.45 a 18.45 h, a la Biblioteca Municipal de Rubí Mestre Martí i Tauler, l’Èlia Garcia, voluntària del Voluntariat per la llengua (VxL), presenta un article al grup i entre tots el llegeixen, n’extreuen les idees principals, i acte seguit intercanvien els seus punts de vista sobre aquestes.

Davant les restriccions imposades pel COVID-19, se’ls va acudir de continuar les trobades de forma virtual. Al començar-les l’Èlia els va preguntar què volien fer, si donades les circumstàncies s'estimaven més fer només conversa, sense la lectura previa, però li van dir que volien continuar fent la lectura en veu alta. Així que han aprofitat el llibre de contes  que els va regalar la biblioteca l'any passat, L'illa dels tresors. Precisament aquest dijous, 14 de maig, van llegir "Sota els mateixos cels" de la Sílvia Soler. El tema de conversa, a banda de donar la benvinguda a l'Emilio, que feia més dos mesos que no el veien,  va ser una mica sobre l'actualitat de la pandèmia i de com ens estava afectant a nivell anímic.

A la fotografia, podeu veure el Lluís (que en altres moments també fa de voluntari lingüístic), el Manuel (aprenent del Lluís), la Maria Auxiliadora, l’Emilio i l’Èlia. Ells no es volen perdre l’oportunitat de fer-la petar cada dijous i continuen les trobades de forma virtual.

Isaac Aguareles, dinamitzador del VxL del Servei Local de Català de Rubí (Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí)

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.