Vés al contingut

Si no hagués estat pel Voluntariat per la llengua...

cristina_kreutz_i_ester_perianes.jpg

El Voluntariat per la llengua obre un món sencer

Fa exactament dos anys vaig entrar a l'oficina del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona per demanar recomanacions de com podia millorar el meu català - que aleshores era molt bàsic - des d'Alemanya, país on visc. Em van parlar del Voluntariat per la llengua en modalitat virtual i així va ser com vaig conèixer l’Ester.

Han passat dos anys en els quals he pogut millorar moltíssim el meu nivell de català, fins al punt que ara em veig capaç de fer l'examen de C1, cosa que mai m'havia plantejat.

L'Ester i jo ens hem fet bones amigues. Ens vam conèixer personalment un any després del primer contacte per Skype i, des de llavors, m'obre casa seva cada vegada que vinc a Girona. Fins i tot, l'any passat ens vam veure a Alemanya.

Si no hagués estat pel programa del Voluntariat per la llengua, no ens hauríem conegut i em mancaria una bona amiga; no podria parlar així el català, i no tindria tants contactes per tot arreu de Catalunya. No hauria après tant de la història i de la cultura d’aquest país tan bonic. M'hauria perdut tot un món i una experiència que recomano a tothom.

Per això estic molt agraïda per la feina que fa l’equip del CNL de Girona. No només ens poseu a l’abast recursos diversos, sinó que amb el vostre temps ens obriu un món sencer ple d’oportunitats per aprendre i perfeccionar la llengua catalana a través d’un programa tan simpàtic com és el Voluntariat per la llengua.

Martina Kreutz, aprenenta del VxL en modalitat virtual

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.