Vés al contingut

La Biblioteca Can Mulà-Jordi Solé Tura de Mollet del Vallès, compromesa amb el Voluntariat per la llengua

L’equipament renova l'acord d'adhesió per a dos anys més
notíciaBiblio_1720089600.png
08/07/2024

La Biblioteca Can Mulà-Jordi Solé Tura acaba de renovar l'acord d'adhesió al Voluntariat per la llengua (VxL) i ja figura com a organisme col·laborador al web del Voluntariat per la llengua.

Presentacions d'autors de llibres, clubs de lectura, visites guiades a la Biblioteca i presentar els serveis que ofereix, activitats conjuntes com el racó del Voluntariat a la Biblioteca Can Mulà o exposicions són algunes de les activitats promogudes des de la Biblioteca per afavorir l’ús i la lectura en català entre el VxL de Mollet. 

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Les trobades, presencials o en línia, es fan una hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes a l'hora i dia que acordin els dos participants.