Vés al contingut

Festa del Voluntariat per la llengua al CNL Roses

1000001135_1714649882.jpg
02/05/2024

El president del Consell de Centre fa un reconeixement a la tasca dels participants del programa

En el marc de la Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat, el divendres 26 d'abril al vespre es va celebrar a la sala d'actes del Centre Cívic Les Tovalloles una nova edició de la Festa del Voluntariat per la llengua.

Enguany, un dels participants de la modalitat virtual en les parelles lingüístiques, va explicar la seva experiència amb aprenents de diferents parts del món. Va posar molt d'èmfasi en l'intercanvi cultural com a font d'aprenentatge, també des de la perspectiva del voluntari.

Tot seguit, el president del Consell de Centre, Jaume Manyoses, va lliurar personalment un diploma als voluntaris i aprenents i també als establiments col·laboradors que van assistir a l'acte. A més, també se'ls va obsequiar amb una rosa i un llibre. Un cop tots van ser a l'escenari es va fer una fotografia de grup.

En la segona part de l'acte, el mag Ramó va dur a terme l'espectacle "En acció", en què va entretenir la seixantena d'assistents que hi havia amb uns sorprenents trucs de màgia, tot incloent-hi bromes i música. Finalment, com a colofó, es va oferir un piscolabis.