Vés al contingut

Tertúlies del Punt de trobada del VxL a Cubelles - Març 2024

Biblioteca municipal de Cubelles Mn. Joan Avinyó (c. de la Verge de Montserrat, 49. Sala 2)
Cubelles
CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Tema d'aquesta trobada: Dia Mundial de la Poesia

L'any 1999 la UNESCO va proclamar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, des de l'any 2008 la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d'Associacions i Clubs Unesco promocionen aquesta celebració amb l'elecció d'un poeta i un poema seu per a l'ocasió, que es tradueix a més d'una vintena de llengües per tal de fer-ne difusió.

Enguany se celebra la dissetena edició del Dia Mundial de la Poesia i, en commemoració del centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés (1924-1993), s'ha seleccionat el poema "M'he estimat molt la vida".

La Biblioteca Mossèn Joan Avinyó i el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú han organitzat un acte en què persones voluntàries i aprenentes del Voluntariat per la Llengua llegiran els versos d'Estellés en les versions d'algunes llengües a les quals s'ha traduït.

Les sessions són obertes a les parelles que participen en el Voluntariat per la llengua a Cubelles i a totes les persones que vulguin conèixer el programa i conversar relaxadament durant una hora en català sobre temes diversos: aficions, cultura, cuina, tradicions, lectures, etc.

Ho organitza: Biblioteca Mossèn Joan Avinyó i CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú).
Hi col·labora: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cubelles.