Vés al contingut

Donem impuls al VxL a Sant Andreu de la Barca

SAB_01_Impuls_VxL_abril_2024_1714381788.jpg
29/04/2024

Una bona colla d'alumnes del Servei Local de Català voldrien tenir una parella lingüística

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, està fent difusió del programa del Voluntariat per la llengua a fi d'aconseguir nous participants, especialment voluntaris.

El programa arriba aquest any 2024 a la 22a edició i té la inscripció oberta tot l'any, és a dir, en qualsevol moment les persones que vulguin millorar la conversa en català s'hi poden inscriure com a aprenentes i aquelles persones que vulguin ajudar algú a parlar en català s'hi poden inscriure com a voluntàries.

En aquests moments del curs, un bon nombre d'alumnes que van començar el mes de setembre passat els seus primers contactes amb la llengua catalana ara ja poden començar a tenir petites converses en català. Per a tots aquests alumnes tenir un voluntari amb qui practicar és una manera de consolidar els coneixements apresos a l'aula i de fer un ús social de la llengua.

El programa del Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca s'ha portat a terme de manera ininterrompuda des del 2003 i ja hi han participat més d'un miler de persones entre voluntaris i aprenents.

També han passat per Ràdio Sant Andreu per parlar-ne.