Vés al contingut

Club de Lectura Fàcil en català a Vilanova i la Geltrú

Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13)
Vilanova i la Geltrú
CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Lectura: Llibre de les bèsties, de Ramon Llull (adaptació de M. Pia Ona Verger Frasnoy).

Sinopsi: Tot i els set-cents anys que han passat des que Ramon Llull va escriure el Llibre de les bèsties, aquesta obra reflecteix d'una manera fidedigna els mals que des de sempre han dut els humans a la perdició. El llibre reprodueix simbòlicament el comportament humà en l'àmbit polític, i el retrata amb una fidelitat bestial d'una actualitat aclaparadora.

El Club de Lectura Fàcil és una activitat complementària molt recomanable per als alumnes d'aquest curs acadèmic i els aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL), que els ajudarà a augmentar el vocabulari i les expressions a través de la lectura i a reforçar la competència oral durant la sessió conduïda per Lourdes Escrigas Casas, filòloga i tècnica de la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Inscripció gratuïta. Les persones interessades s'han d'inscriure directament a la Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13. Tel.: 93 893 20 39). Les places són limitades amb llista d'espera oberta.

Ho organitza: Biblioteca Joan Oliva i Milà, organisme adherit al Voluntariat per la llengua.
Hi col·laboren: CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú) i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.