Esteu aquí

Nosaltres hi vam ser

El passat 26 de novembre de 2015, en Juan Guillermo i jo vam assistir a la trobada de la celebració de les 100.000 parelles lingüístiques, com a representants d’aprenent i voluntària de Cerdanyola, que va tenir lloc al Teatre Nacional de Catalunya  i on vam gaudir de l’espectacle Molt soroll per no res.

Vam tenir l’oportunitat de conèixer i conversar amb altres parelles que, com nosaltres, ens havíem conegut per formar part del programa Voluntariat per la Llengua. Uns amb ànim d’aprendre un idioma i els altres de donar un cop de mà a qui vol parlar en català. Vam poder constatar que moltes parelles arriben a establir una amistat que perdura en el temps. És molt gratificant poder ajudar l’aprenent a usar el nostre idioma de forma normalitzada, conversant, anant a comprar, prenent un cafè o gaudint del teatre en català.

Agraïm la feina de les responsables del Voluntariat del Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès que ens van acompanyar en tot moment en la vetllada. 100.000 gràcies per convidar-nos-hi!

Laura Villarrasa i Juan Guillermo Gaviria, parella lingüística del VxL del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!