Esteu aquí

45% de descompte per a parelles lingüístiques al Tantarantana per veure "Et planto"

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
11/02/2016

El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL (quan hi assisteixin els dos junts) un 45% de descompte per assistir a l'obra Et planto (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descompte: 12 EUR ).

Et planto es representarà al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 10 al 28 de febrer de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

Podreu gaudir del descompte comprant l'entrada a taquilla i presentant el carnet de VxL. La taquilla obre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

També podeu reservar les entrades amb antelació a l’adreça de correu electrònic taquilles@tantarantana.com. En aquest cas heu de deixar el vostre nom i cognoms, indicar que sou parella lingüística del VxL, que voleu gaudir de la promoció i, finalment, informar del dia que anireu al teatre. El dia de la funció podreu recollir les entrades a taquilla presentant el carnet de VxL.

Et planto

La Júlia ha decidit que ja en té prou. El deixa. Les plantes inunden el pis i ella s'ofega entre les seves fulles. Ell és estàtic, avorrit, ocupat en classificar bonsais, incapaç d'entendre l'esperit lliure i camaleònic de la nois. La ruptura els submergirà a tots dos en un univers laberíntic de llocs comuns i de déjà vu's. Et planto és un joc de nines russes, una comèdia esbocinada, una història d'amor en espiral que intenta sobreviure trasplantant els seus protagonistes les vegades que faci falta.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!