Esteu aquí

Tot plegat, una nit estupenda!

Per a nosaltres, la sortida conjunta al TNC va ser molt agradable no només perquè ens va permetre canviar el marc de les nostres trobades setmanals sinó perquè la festa ja va començar a mitja tarda quan ens vàrem trobar, com en una cita a cegues, al “carrilet” de Sant Boi amb la Sílvia i el Gus, dues persones que representen els comerços i les entitats que col·laboren amb el VxL del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.

El viatge amb tren i metro se’ns va fer curt perquè, com que no ens coneixíem, el vàrem aprofitar per fer-nos cinc cèntims del que anàvem fent en el Voluntariat per la llengua. És fantàstic conèixer gent ben diferent que fa coses relacionades amb el que tu fas. Ens vàrem caure molt bé tots quatre i vàrem riure molt.

Després al teatre les fotos, l’obra, l’entrepà, més fotos...  la tornada amb el cotxe d’un voluntari de Viladecans, en Joan, que es va oferir a deixar-nos a Sant Boi... Tot plegat, una nit estupenda!

I l’obra de teatre molt bé, musical, acolorida, divertida... una bona obra.

Moltes gràcies!

Mercè Granados i María José Castillo, parella lingüística del VxL del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat (CNL Eramprunyà)

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!