Esteu aquí

Les tertúlies en català a Martinet Solidari

En Josep Vaquer, un voluntari d’una llarga i reeixida trajectòria al Voluntariat per la llengua, ha engegat la tertúlia a l’associació Martinet Solidari, ubicada al barri del Besòs. És al Casal de Barri on es troben cada dimecres a la tarda en Josep i les “seves” catorze aprenentes.

Per començar, s’expliquen les vivències de la setmana. Tothom ha de dir-hi la seva: no val amagar-se! Després fan una estona de lectura compartida en veu alta. La comenten i descobreixen paraules noves i desconegudes. Això els permet fer un repàs ortogràfic. Finalment, ve la part més divertida: fer teatre! S’inventen escenes on recreen converses que poden ser reals, com ara anar al mercat, al restaurant, a comprar el pa...

Durant l’hora i mitja que dura la sessió totes les aprenentes tenen temps de xerrar d’una manera distesa i agradable. L’ambient que s’hi respira convida a quedar-s’hi!

Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!