Esteu aquí

La llengua exposada

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/12/2015 - CNL de Sabadell

A partir del dia 9 de desembre i fins al 7 de gener es podrà visitar al Casal Pere Quart l'exposició "1714 El català ahir, avui i demà. Et prenc la Paraula", que mostra les conseqüències que va tenir per a la llengua catalana la implantació l'any 1714 de la monarquia borbònica i posa de manifest que, tot i les prohibicions sistemàtiques, els càstigs i les amenaces per l'ús del català, els parlants van mantenir la seva llengua.

La mostra es va inaugurar oficialment el dia 10 a les 6 de la tarda amb la participació de la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, i l'escriptor i dinamitzador lingüístic sabadellenc David Vila, autor del llibre de contes Verba, non facta. L'acte va consistir precisament en la lectura d'alguns dels seus contes a càrrec del mateix autor i de participants del Voluntariat per la llengua. La Marissa Pani, d'origen argentí, i el Lamine Souane, d'origen senegalès, van compartir la paraula amb els assistents.

Aquesta exposició és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!