Esteu aquí

La il·lusió d'anar al TNC amb la parella lingüística

Jo no havia anat mai al Teatre Nacional de Catalunya i fer-ho per primera vegada amb la Carmen, la meva parella lingüística, em va fer molta il·lusió.

Va ser molt enriquidor i encara més trobar-nos allà amb tantes parelles lingüístiques. Un fet que lloa la feina del Consorci per a la Normalització Lingüística.

FELICITATS per iniciatives com aquesta.

 

 

 

 

Maria Carcolse, voluntària del VxL del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell que va assistir a la celebració de les 100.000 parelles lingüístiques al TNC el 26 de novembre de 2015 amb la seva parella lingüística durant el 2014, la  Carmen Menárquez.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!