Esteu aquí

El voluntariat santboià fa una visita guiada a la Filmoteca de Catalunya

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/12/2015 - SLC de Sant Boi de Llobregat

Divendres 27 de novembre alumnat i voluntariat del SLC  de Sant Boi de Llobregat van visitar la Filmoteca de Catalunya.

 

La Filmoteca de Catalunya es troba en un dels barris més antics de Barcelona, el Raval, i té com a missió principal la recuperació, la conservació, la investigació, la difusió de les pel·lícules i les obres audiovisuals, els materials, els documents, els equips i qualsevol altre element que sigui d’interès per a l’estudi del cinema i l’audiovisual en general, i del cinema català en particular.

De la mà d’Anna Fors, bibliotecària documentalista de la Filmoteca i comissària de l’actual exposició temporal “Rovira Beleta. Més enllà de Los Tarantos” vam visitar els diferents espais de l’edifici: sala d’exposició permanent, biblioteca, sales de cinema, magatzems on es conserven pel·lícules, revistes, cartells, programes de mà, aparells de cinema, etc. Vam acabar la visita a l’exposició temporal dedicada al director i productor català Rovira Beleta.

Va ser una visita molt interessant i vam aprendre moltes coses sobre el món del cinema i sobre la feina que fan els professionals que treballen a la Filmoteca de Catalunya.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!