Esteu aquí

Participació del VxL a la jornada “Comunica’t amb èxit” organitzada per PIMEC i Fundació PIMEC

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/11/2022
Hora:
10:00
Lloc:
En línia

El Voluntariat per la llengua (VxL) participarà a la jornada “Comunica’t amb èxit: Ús del català a l'empresa. Experiències i bones pràctiques”, organitzada per PIMEC i Fundació PIMEC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que es farà en línia el dimecres 30 de novembre.

Amb altres tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), la coordinadora del VxL (Anna Gallego) hi exposarà la importància del català per impulsar negocis petits i mitjans i oferirà eines pràctiques per fomentar-lo, com ara el VxL a l'empresa i la formació de parelles lingüístiques entre treballadors. 

La jornada s'adreça a persones gerents i propietàries de negocis, responsables de màrqueting, de comunicació i responsables de vendes, a qui es donarà recursos i consells pràctics per integrar el català en el dia a dia de l'empresa. Juntament amb personal col·laborador de PIMEC i de la Fundació PIMEC i amb representants d'empreses, s'analitzaran les necessitats i mancances que tenen en aquest sentit, així com les seves experiències i bones pràctiques.

Inscripcions aquí.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!