Esteu aquí

Alumnes i parelles lingüístiques de Valls gaudeixen de l’espectacle “Quan parles fas màgia”

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
21/11/2022 - OC de Valls

L’acte forma part de les activitats complementàries que s’organitzen al llarg del curs per reforçar l’aprenentatge del català fora de l’aula
Aquest dijous, 17 de novembre, la sala d’actes de Casa Caritat es va convertir en l’escenari de l’espectacle de màgia per parlar en català, dirigit a parelles lingüístiques i alumnes dels cursos de català de l’Oficina de Català de Valls.
L’acte va començar amb la benvinguda de la regidora d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull, que va animar els alumnes a continuar el seu procés d’aprenentatge i a parlar en català en totes les seves activitats diàries.
Durant l’espectacle, el mag Eduard Juanola, protagonista d’una sèrie de vídeos de la campanya “Quan parles fas màgia”, va posar en pràctica els seus trucs amb propostes de conversa que van engrescar alumnes i parelles lingüístiques a participar-hi.
Aquest acte s’afegeix a la resta d’activitats complementàries als cursos que s’organitzen des de l’Oficina de Català i que pretenen promoure l’ús del català fora de l’aula i crear espais de conversa en català en contextos reals on l’alumne pot practicar allò que aprèn a classe.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!