Esteu aquí

El Racó del Voluntariat per la llengua a la Biblioteca de Can Mulà

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/10/2022 - SLC de Mollet del Vallès
Hora:
08:49
Lloc:
Parc de Can Mulà (c. Alsina, 1)

Durant tot aquest mes d'octubre trobareu 'El Racó del Voluntariat per la llengua' a la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura, un espai de trobada per a les parelles lingüístiques i de difusió del programa. L'espai disposa de dues butaques, una taula, dues tasses de cafè i falta que els voluntaris hi afegeixin la conversa en català. També hi trobareu imatges d'algunes parelles lingüístiques. A totes els diem, GRÀCIES per formar part d'aquest programa i us animem a afegir-vos-hi!

El Voluntariat per la llengua és un programa que posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin parlar en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot fer-ho a través del web del Voluntariat per la Llengua o adreçant-se personalment al Servei de Català, carrer del Comte d'Urgell, 26.

La Biblioteca de Can Mulà – Jordi Solé Tura, com a organisme adherit en aquest programa, col·labora estretament amb el Servei de Català de Mollet: clubs de lectura fàcil, presentacions de llibres a càrrec dels autors, activitats conjuntes per Sant Jordi o per Nadal, visites a la Biblioteca i difusió del programa com a punt d'inscripció i de trobada del Voluntariat per la llengua.

Us animem a compartir aquest espai del Racó del Voluntariat per la llengua i a afegir-vos al programa com a parella lingüística o com a organisme col·laborador.

I tu, ja ets Vxl?

Vine al Racó del Voluntariat per la llengua!

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!