Esteu aquí

Tertúlies en català a les biblioteques de la ciutat amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/10/2022 - CNL de l'Hospitalet
Hora:
08:00

La setmana del 3 al 7 d’octubre s’inicien els grups de Tertúlies en català d’aquest curs, que es fan a les biblioteques de la ciutat i que s’ofereixen des del programa Voluntariat per la llengua, conjuntament amb biblioteques. En el marc d’aquesta col·laboració, es proposen un total de cinc grups de tertúlies conduïts per persones voluntàries pertanyents al programa Voluntariat per la llengua. Aquests grups estan adreçats a usuaris de les biblioteques, participants en el Voluntariat per la llengua i alumnat dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la fluïdesa oral en català, així com passar una estona entretinguda xerrant. 

Dels cinc grups, n’hi ha un que es duu a terme de manera virtual. És el grup de la Biblioteca Central Tecla Sala. La resta de grups es fan de manera presencial. 

La inscripció a tots els grups, virtuals o presencials, es fa directament des del web de biblioteques, http://www.bibliotequeslh.cat/. 

Els horaris i biblioteques on es fan els grups de tertúlies són aquests: els dilluns, de 15.45 a 16.45 h, a la Biblioteca plaça Europa; els dilluns, de 19 a 20 h, a la Biblioteca Josep Janés; els dimarts, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Florida; els dimarts, de 18.30 a 19.30 h, a la Biblioteca Central Tecla Sala i els dimecres, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Bòbila. 

El calendari dels grups de tertúlies per en aquest trimestre és del 3 d’octubre al 22 de desembre. 

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!