Esteu aquí

"Jo sóc VxL. I tu?", un concurs perquè els voluntaris expliquin la seva experiència

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/03/2015

Una estada en un alberg XANASCAT, un lector de llibres digitals i un carnet TR3SC per al primer classificat i un carnet TR3SC per al segon, tercer, quart i cinquè classificats. Què cal fer per aconseguir-los? Ser o haver estat voluntari per la llengua (hi haurà una altra convocatòria per a les persones aprenentes) i explicar l'experiència en un vídeo d'un màxim d'un minut que s'haurà de compartir al Twitter del VxL (amb la crida @vxlcat i l'etiqueta #josócVxL) o trametre a la pestanya #josócVxL del Facebook del VxL, abans del 23 de març a les 23.59 h.

Així de fàcil! L'important és que els testimonis recullin quins són els valors del Voluntariat per la llengua que fan que els voluntaris hi participin i que els vídeos compleixin els requisits que es poden consultar al web del concurs, on es poden trobar les bases.

El concurs de vídeos “Jo sóc VxL. I tu?” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i del Consorci per a la Normalització Lingüística que vol reconèixer i fer visible la tasca dels voluntaris per la llengua tot donant-los veu. Els vídeos concursants es podran anar veient a l’apartat Voluntariat TV d'aquest web. La decisió del jurat es farà pública el dia 27 de març de 2015 en aquest web i també es publicarà a les xarxes socials de Voluntariat per la llengua, de Llengua Catalana i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!