Esteu aquí

3 noves entitats esportives de Sant Celoni amb el Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
17/12/2014 - OC de Sant Celoni

Amb la signatura de l'acord, aquestes entitats manifesten el seu suport a la llengua catalana i el seu compromís amb el programa del Voluntariat per la llengua.

Les entitats es comprometen a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible, i garanteixen que les persones que s'hi adrecin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català. També difondran l'acord, el programa Voluntariat per la llengua de la campanya Mou-te en català! a través del seu web i d'altres mitjans de comunicació habituals amb els associats.

Per la seva banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística els donarà el cartell, díptics i fulls d'inscripció al VxL de la campanya Mou-te en català! que els identificarà com a organismes col·laboradors. També facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic i Voluntariat per la llengua) i es difondrà la llista d'organismes col·laboradors en el programa Voluntariat per la llengua a les xarxes socials i a totes les parelles lingüístiques del municipi.

"Entitats col·laboradores" s'emmarca en el projecte Voluntariat, un iniciativa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!