Esteu aquí

A la Garriga, 3 entitats noves del Voluntariat per la Llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/12/2014 - OC de la Garriga

A la Garriga, l'Associació Casal Popular La Torre del Fanal, la Biblioteca Núria Albó i el Centre Excursionista Garriguenc ja són entitats col·laboradores del Voluntariat per la Llengua

Tant l'Associació Casal Popular La Torre del Fanal com la Biblioteca Núria Albó són Punt de Trobada per a les parelles lingüístiques. El Centre Excursionista Garriguenc, per la seva banda, fa difusió del Voluntariat als socis en el butlletí mensual que els envia. 

El Centre Excursionista Garriguenc ha signat un acord de col·laboració per pomoure el Voluntariat per la llengua entre els socis. Alguns dels membres d'aquesta entitat ja participen com a voluntaris en l'edició actual del programa.

Totes les entitats col·laboradores difonen el programa, però, a més, en el cas de l'associació ubicada a la Torre del Fanal, al barri de Can Noguera, les parelles lingüístiques hi poden trobar un espai agradable per conversar sense haver de fer cap despesa ni consumició. Per altra banda, la Biblioteca Núria Albó cedeix una sala a les dues parelles interessades a practicar la lectura i, si ho necessiten, tenen el suport de les tècniques de la biblioteca que els poden assessorar a l'hora de triar el llibre més adient.

A banda d'aquests dos espais, la llibreria cafeteria La Pastoral, situada al carrer dels Banys, fa uns mesos que també va signar un acord com a establiment col·laborador i Punt de Trobada del Voluntariat. Des d'aleshores ofereix un deu per cent de descompte en qualsevol consumició per als participants del programa.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!