Esteu aquí

Voluntaris i alumnes de Parets visiten el 28è pessebre monumental

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/12/2014 - OC de Parets del Vallès

Aquest any, el paisatge de l'Alt Pirineu català inspira la 28a edició del pessebre sobre taula més gran de Catalunya: 230 m2.

Ahir al matí, una trentena d'alumnes de català i voluntaris per la llengua de Parets van assistir a la visita guiada del 28è pessebre monumental de Parets. Per segon any consecutiu, l'Agrupació Pessebrista de Parets els va oferir una magnífica visita guiada al pessebre, aquest any ambientat en el paisatge dels Pirineus . A l'acte, hi va assistir la regidora de Cultura i Comerç, la senyora Àfrica Martínez, que va explicar als assistents el valor del pessebre com a tradició.

L'entitat es va crear el 1986 i, des d'aleshores, cada any munta un pessebre, que es pot veure a les instal·lacions de l'associació, a sota la plaça de la Vila. Amb 230 m2 de superfície, és el pessebre sobre taula més gran de Catalunya. Es podrà veure fins al 16 de gener (consulteu-ne els horaris en el web de l'Agrupació o en el cartell adjunt).

L'Agrupació Pessebrista de Parets i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental  tenen un acord de col·laboració per promoure el voluntariat per la llengua al municipi. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que volen promoure que les persones associades participin en el VxL i les parelles lingüístiques, en les activitats organitzades per l'entitat. 

 

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!