Esteu aquí

"I tu, ja fas VxL?" El missatge per als joves de la Direcció General de Joventut

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
05/12/2014

La Direcció General de Joventut se suma a la difusió del Voluntariat per la llengua per tal d'animar els joves a participar en el programa. En aquest sentit, s'ha publicat una notícia al portal jove.cat i també al web Oficinajove.cat, que es difondrà a través del Facebook de Joventut i del Twitter @joventutcat.

A més, aquesta informació s'enviarà a través de la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil a les Oficines Joves i Punts d'informació juvenil del territori.

El missatge, fresc i engrescador, s'acompanya d'una imatge en què es reprodueix una conversa de whatsapp sobre una parella lingüística del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, la formada per la voluntària de 23 anys Sara Miró i l'aprenenta Tanzilya Faizullaeva, de 26 anys i arribada des del Kirguizistan a Catalunya el 2009.

El Voluntariat per la llengua, que impulsa la Direcció General de Política Lingüística i gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística arreu de Catalunya, s'adreça a persones a partir de 18 anys que s'hi poden inscriure com a voluntàries (si parlen català) o com a aprenentes (si en tenen coneixements bàsics però necessiten millorar-ne la parla).

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!