Esteu aquí

Visita a la Cerveseria Palau amb voluntaris i aprenents de Terrassa

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
04/12/2014 - SLC de Terrassa

Dimecres 3 de desembre, amb un grup de voluntaris i aprenents de Terrassa, vam visitar la Cerveseria Palau, una microcerveseria que ha començat l’activitat a Terrassa aquest mateix any. Durant la visita ens van explicar el procés artesà que seguien per tal d’elaborar la cervesa, un procés en què la neteja té una importància cabdal (el 80% del secret d’una bona cervesa es basa en la neteja, tal com ens va explicar l’Albert, el mestre cerveser).

Després de la visita, l’Albert i l’Emily ens van oferir gentilment un tast de les diferents cerveses que elaboren, acompanyat d’un aperitiu salat que, poc abans de l’hora de sopar, ens va anar molt bé per començar a obrir la gana. Per a alguns dels participants en la visita, va ser el primer contacte amb el món de la cervesa artesana i amb la gran quantitat de varietats existents. Un mercat, sens dubte, molt més seductor i atractiu que el de les grans cerveseries industrials.

Els participants en el Voluntariat per la llengua vam tenir l’honor de ser el primer grup a visitar la cerveseria. Desitgem que Cervesa Palau tingui una llarga trajectòria farcida d’èxits.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!