Esteu aquí

VxL de Cornellà de Llobregat fa un recorregut per dins de les muralles de Barcelona

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
17/11/2014 - CNL de Cornellà de Llobregat

El passat 15 de novembre, dins de les activitats del Tricentenari, 22 persones participants en el VxL de Cornellà de Llobregat, entre voluntaris, aprenents i familiars, vam fer un recorregut per alguns punts clau de la contesa, escenari del setge de la Ciutat Comtal (1713-1714).

Vam començar la caminada a l’Arc de Triomf, on vam ser rebuts per Juan Sebastián Soro (sergent major del Regiment de Santa Eulàlia); després vam passar pel baluard de Sant Pere i l’estàtua de Rafael Casanova, l’antic monestir de St. Pere de les Puelles, el baluard de Jonqueres,  el baluard del Portal de l’Àngel, la Catedral i l’església de Sant Sever, la Rambla, l’hospital de la Santa Creu, el portal de Santa Madrona, les Drassanes,  la basílica de la Mercè, l’església de Santa Maria del Mar i el Fossar de les Moreres i vam acabar al passeig del Born, davant del Born Centre Cultural.
 
Durant tot el recorregut vam anar admirant les diferents obres arquitectòniques alhora que recordàvem fets històrics ocorreguts en aquests indrets. Totes les persones que hi van participar van trobar la caminada molt interessant. Aquest recorregut és una altra iniciativa per conèixer l’entorn i practicar la llengua de VxL.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!