Esteu aquí

L'escriptor Jesús M. Tibau inclou un relat sobre el VxL en el seu llibre "Per no perdre'm les molles"

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/11/2014 - CNL de les Terres de l'Ebre

Apropar-se al Voluntariat per la llengua no deixa indiferent i això és el que va passar a l'escriptor cornudellenc Jesús M. Tibau en assistir a una trobada de parelles lingüístiques a Tortosa. La seva experiència, en forma de relat breu, l'ha recollida en el llibre Per no perdre'm les molles (ed. Petròpolis, 2014) i la podeu llegir en el blog de VxL.

Jesús M. Tubau, natural de Cornudella de Montsant (Priorat, 1964), tortosí i ebrenc d'adopció, s'inicia en el relat curt el 1992 i des del 2001 n'ha publicat més de 200 recollits en diversos volums. Mèrit de les lletres ebrenques 2013, coordina el club de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa i és guionista i presentador del programa literari de televisió 'Tens un racó dalt del món', del Canal 21 de les Terres de l'Ebre.

És soci de l'AELC, coordinador del Club de Lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa des del desembre del 2006, i guionista i presentador del programa de televisió Tens un racó dalt del món, del Canal 21 de les Terres de l'Ebre, des de març de 2010.
 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!