Esteu aquí

Una aprenenta del VxL, protagonista de Karakia

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/11/2014 - CNL de Barcelona
La Gladys, en un moment de l'emissió

La Gladys Migan va néixer a Porto-Novo, la capital de Benín, un país petit i poc conegut en comparació a d'altres que l'envolten en aquest gran cresol de cultures que és l'Àfrica de l'oest. Des que tenia 12 anys, la Gladys ha viscut fora de Benín, a Bèlgica i a França, però des que és a Catalunya dedica més temps a conèixer i a divulgar les seves arrels. També ha après català i l'ha practicat amb dues voluntàries dins del programa del Voluntariat per la llengua a Barcelona.

Al programa titulat "Gladys, el ritme interior", que es va emetre dilluns 10 de novembre pel 33, explica la gastronomia i les tradicions de Benín als amics, a la família i a una de les seves parelles lingüístiques. Com sempre, el programa acaba amb tot el grup degustant els plats exòtics i desconeguts oferts per la Gladys, al mateix temps que tots gaudeixen d'una conversa distesa.

Karakia és un programa del Canal 33 de llarga trajectòria, que tracta d'acostar als espectadors els costums dels nous veïns arribats a Catalunya d'arreu del món. Ho fa a través de la cuina, demanant als protagonistes que ens parlin del seu país a partir d'una qüestió tan universal com es la gastronomia.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!