Esteu aquí

El VxL, a la 32a Setmana del Llibre en Català el 10 de setembre

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
05/09/2014

El Voluntariat per la llengua és present per quart any consecutiu a la Setmana del Llibre en Català que, des de fa 32 edicions, es celebra a Barcelona. Enguany, l'estand del Consorci per a la Normalització Lingüística presentarà les seves activitats el dimecres 10 de setembre de 17 a 20 hores.

A més del ja tradicional Tast de parelles lingüístiques (en què voluntaris i aprenents en actiu del programa s'ofereixen per conversar una estona amb les persones interessades a conèixer de manera real com funciona el programa) i dels testimonis de participants en el VxL, hi haurà la presentació d'una recepta d'arròs africà per part d'una parella lingüística de Teià (que serà repartida en català i en mandinga als assistents) i la presentació del llibre Històries de Barcelona (a càrrec de la seva autora, Anita Janczak, alumna i aprenenta del VxL nascuda a Polònia i arribada a Catalunya el 2009).

A l'espai del CPNL s'explicarà, a més, en què consisteix el programa Llengua i Cultura del Consorci, es presentaran els cursos de lectura en veu alta (amb lectures per part dels alumnes i els testimonis tant de professors com de persones que han seguit aquests cursos) i tothom qui vulgui podrà participar en el Joc 300 fets de llengua (en què els participants podran guanyar jocs, llibres i revistes en català tot superant reptes lingüístics relacionats amb fets històrics que tenen a veure amb la lectura).

Presentant el carnet de VxL o el de l'alumne del CPNL, obtindreu un 5% de descompte en les vostres compres a La Setmana.

I si sou participants en el VxL i hi aneu entre setmana, sols o amb la vostra parella lingüística, rebreu la col·lecció de punts de llibre de l’edició de 2013 il·lustrada per Gino Rubert (que podreu recollir al punt d’informació ensenyant el carnet que us acredita com a voluntaris o aprenents).

El CPNL us espera a l'avinguda de la Catedral de Barcelona el dia 10 a la tarda! La Setmana del Llibre en Català comença avui divendres dia 5 i es podrà visitar fins al diumenge 14 de setembre.

 

 

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!