Esteu aquí

La perruqueria i centre d'estètica L'ESSENCIAL PERRUQUERS de Montornès del Vallès s'adhereix al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/07/2014 - OC de Montornès del Vallès

Aquest comerç montornesenc ha signat un acord de col·laboració amb el Consorci per la Normalització Lingüística  a través de l'Oficina de Català de Montornès, per tal de formar part dels establiments col·laboradors en el programa del Voluntariat per la llengua.

Amb la signatura d'aquest acord, L'essencial es compromet  a donar suport al programa Voluntariat per la llengua facilitant que els aprenents de català puguin practicar l'idioma. Per la seva banda, el CPNL es compromet a fer difusió dels comerços col·laboradors entre les parelles lingüístiques i l'alumnat de català de Montornès i també a facilitar-los servei d'assessorament lingüístic.

El voluntaris i aprenents reconeixen els comerços que participen en la campanya mitjançant un adhesiu que els identifica i que es troba en algun lloc visible de l'establiment. Els que s'adrecin a l'Essencial trobaran en Jan i l'Ismael que els rebran amb un somriure i els oferiran facilitats per expressar-se en català, encara que els aprenents el parlin amb dificultat. 

Voluntariat per la llengua és una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català normalment, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!