Esteu aquí

Sagryn-Art, de Parets del Vallès, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/07/2014 - OC de Parets del Vallès

L'establiment, situat al carrer Llibertat, 9, es dedica, des de 1990, a venda tot tipus de marcs, artesania i mobles fets a mida amb fusta de palets reciclats.

Sagryn-Art i el CNL del Vallès Oriental, a través de l'Oficina de Català de Parets, han signat un acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua a Parets del Vallès. D'aquesta manera, s'afegeix a la llista d'establiments col·laboradors del municipi. Aquests establiments es comprometen a parlar en català amb els clients que l'estan aprenent, encara que tinguin dificultats per fer-ho. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. 

Fa 25 anys que aquesta empresa de caràcter familiar ofereix el servei d'emmarcament de làmines, pintures, litografies, miralls, etc. Treballen amb professionals com fotògrafs, pintors, interioristes, decoradors, etc. Des de fa un temps, s'han especialitzat en la fabricació de mobiliari fet amb fusta reciclada provinent de palets.

Voluntariat per la llengua és una iniciativa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que l'està aprenent, perquè es trobin i conversin en català on vulguin i del que vulguin. Actualment, a Parets ja hi ha més de 45 establiments col·laboradors.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!