Esteu aquí

Els establiments de l'Associació de Comerciants del Barri Antic de Parets del Vallès, col·laboradors del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
04/07/2014 - OC de Parets del Vallès

Els diferents comerços de l'Associació atendran en català les persones que l'aprenen i que participen en el programa Voluntariat per la llengua.

El mes d'abril, l'Associació de Comerciants del Barri Antic de Parets del Vallès va renovar, per dos anys més, l'acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua a la població. A través d'aquest acord, els comerços i les empreses de serveis associats es comprometen a garantir que les persones que participen com a aprenents en el programa trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. 

Aquesta setmana s'han completat les visites a aquests establiments per explicar-los què és el Voluntariat per la llengua i com hi donen suport. Els establiments que s'hi han adherit són: Centre Fisio-Spa del VallèsEstanc GorinaFantasia, llaminadures; Ferreteria PujolFloristeria Tin-RamImpremta FarrésLa GuineuModa Ell i EllaCentre Dental ObisForn de pa i pastisseria GuardisForn de pa i pastisseria PetriCRISS, estilista i perruqueria; Pura Vida, esports; Fisioteràpia Encarna MasEl DidaletRestaurant i pensió PareraRestaurant i carnisseria Can BoterBània, moda; Herboristeria Mel i LlimonaLa Fàbrica TatuPlantada Multigestió, i Assegurances Maria Plantada

Voluntariat per la llengua és una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català normalment, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Actualment, a Parets hi ha 53 establiments adherits. Si voleu veure la llista actualitzada cliqueu aquí.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!