Esteu aquí

Fins sabors del món, un nou comerç de Montornès que s'uneix al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/07/2014 - OC de Montornès del Vallès

Els establiments que signen un acord de col·laboració fan una aposta pel català i  manifesten la seva voluntat de col·laborar a fer de la llengua catalana una llengua de cohesió i convivència. 

Fins sabors del món, comerç situat al bell mig de Montornès del Vallès (c. Major, 31)  és un dels nous establiments adherits recentment al Voluntariat per la llengua. Mitjançant un acord de col·laboració aquests establiments es comprometen a parlar en català amb els clients que l'estan aprenent, encara que tinguin dificultats per fer-ho.

Fins sabors del món ja llueix l'adhesiu amb el logotip  que l'identifica com a establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua. Si hi entreu, hi trobareu l'Higinio Castro, propietari i entès en tes, cafès, xocolates... que us aconsellarà sobre el producte que millor s'adapti als vostres gustos.      

Voluntariat per la llengua és una iniciativa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que l'està aprenent, perquè es trobin i conversin en català on vulguin i del que vulguin.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!