Esteu aquí

A la Garriga acabem el curs i la 20a Edició del Voluntariat per la Llengua fent catifes de Corpus

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
22/06/2014 - OC de la Garriga

Diumenge 22 de juny, a les set del matí, ens vam trobar al carrer de Sant Francesc per participar a la festa més emblemàtica de la Garriga: Corpus.

Seguint les indicacions de l'Eugeni, el dibuixant, vam anar traçant amb guix les línies a l'asfalt. Tot seguit, amb els veïns i l'entitat Dofins, vam anar acolorint i perfumant la sanefa amb clavells variats i els diferents materials: esclòfia, xipré o cupré- tal com es diu a la Garriga-, tiges, terra de pi, etc. Finalment, a quarts de dotze ja teníem el goig de veure la catifa de més de setanta metres acabada. Estàvem contents perquè l'havíem feta amb la il·lusió i l'esforç de tots, fins i tot del temps, que ens havia regalat un dia suau, un xic ennuvolat, amb una temperatura ben agradable.

Aquesta activitat, en la qual participem des de 2011, pretén fomentar l'ús de la llengua catalana fora de l'aula, el contacte dels aprenents de català amb els veïns i la participació i l'arrelament dels alumnes en activitats importants de la Garriga.

Cada any, uns dies abans de Corpus, M. Teresa Víñallonga, la presidenta de l'Associació Cultural Corpus la Garriga, visita l'Oficina de Català i fa una reunió informativa per als participants. Aquest cop la reunió es va fer el dimecres 11 de juny, a les tres de la tarda.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!