Esteu aquí

L'Associació Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles renova l'adhesió al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/07/2014 - SLC de Mollet del Vallès

Voluntariat per la llengua és un projecte de participació ciutadana que posa en contacte persones que volen destinar una hora a la setmana del seu temps a conversar amb les persones que aprenen català i encara no el parlen amb prou fluïdesa.

Totes les entitats col·laboradores tenen una paper decisiu en aquest programa.

Les entitats com l'Associació Pessebre Vivent de Sant Fost es comprometen a adreçar-se en català i mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També es promou l'ús del català en les activitats que es fan. Des de l'Associació es convida a les parelles lingüístiques a formar part de l'entitat i de la representació que es fa cada any del pessebre vivent. El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles és considerat el pessebre vivent dels efectes especials de Catalunya i el més antic del Vallès

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català, recursos lingüístics... i  promou activitats conjuntes amb les entitats col·laboradores, així com també fa difusió d'aquest suport i de les activitats que s'organitzen des de les entitats.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!