Esteu aquí

Assegurances Guardiola renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua de Montornès del Vallès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/06/2014 - OC de Montornès del Vallès

L'Establiment ha renovat l'acord que va signar el 2012 i continua així formant part de grup d'establiments que donen suport al Voluntariat al municipi.

Assegurances Guardiola, de Montornès del Vallès, refà el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua durant dos anys més per continuar formant part de la llista d'establiments del municipi que donen suport a aquest programa

Els establimens adherits al Voluntariat per la llengua es comprometen a parlar en català amb els clients que l'estan aprenent, encara que tinguin dificultats per fer-ho. Així manifesten la seva voluntat de col·laborar a fer del català llengua de convivència a Catalunya. Els establiments col·laboradors s'identifiquen mitjançant un logotip situat en un lloc visible de l'establiment. Les parelles lingüístiques saben que en els establiments col·laboradors podran expressar-se lliurement en català, encara que, en el cas dels aprenents, ho facin lentament i amb dificultat. El personal dels establiments col·laboradors els atendrà i els animarà a fer-ho. 

Voluntariat per la llengua és una iniciativa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que l'està aprenent, perquè es trobin i conversin en català on vulguin i del que vulguin.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!