Esteu aquí

La Carnisseria i el Restaurant Can Boter de Parets del Vallès s'adhereixen al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/06/2014 - OC de Parets del Vallès

Can Boter, situat a la zona del Raval de Parets, és un dels establiments més antics del municipi, amb més de 100 anys d'història.

La Carnisseria i el Restaurant Can Boter, situats al carrer del Raval, 10, i a l'avinguda de Catalunya, 221, respectivament, s'afegeixen a la llista d'establiments col·laboradors que hi ha al municipi per promoure el Voluntariat per la llengua. Aquests establiments es comprometen a parlar en català amb els clients que l'estan aprenent, encara que tinguin dificultats per fer-ho. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica.

El negoci familiar, el van obrir, l'any 1880, el matrimoni format per Josep Oliveres i Anna Esteve, que abans havien tingut un magatzem de bótes de vi. Des d'aleshores, tres generacions més s'han ocupat de la botiga i del restaurant. L'any 2003, l'Associació de Comerciants del Barri Antic de Parets va retre un homenatge a aquest establiment centenari, durant el qual es va destapar una placa commemorativa a la façana de l'establiment, oferta per l'Ajuntament de Parets, per distingir la seva trajectòria comercial.

'Establiments col·laboradors' s'emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que l'està aprenent, perquè es trobin i conversin en català on vulguin i del que vulguin. Actualment, a Parets hi ha 45 establiments col·laboradors.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!