Esteu aquí

Voluntaris i aprenents juguen a l'Aparaulats en català

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/07/2014 - CNL de Girona

A Platja d'Aro hi ha voluntaris molt actius, sempre motivats a organitzar activitats. A un d'ells li encanten els jocs de taula i va organitzar una sessió per jugar en català en un dels nous punts de trobada: el Centre l'Avenir Fanalenc, més conegut com el casino, un espai molt polivalent on es pot anar a prendre alguna cosa, escoltar una xerrada, gaudir d'un concert, aprendre a jugar a la botifarra... i on tenen un racó de jocs de taula.

El voluntari va organitzar el joc dels Aparaulats. Hi van participar dos voluntaris, quatre aprenents i la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del Baix Empordà. Primer el voluntari va explicar com funcionava el joc i quin era l'objectiu, amb algun exemple sobre el tauler. Després va començar el joc: cada voluntari supervisava un aprenent i la dinamitzadora els altres dos. Es deixava un temps perquè els participants pensessin paraules sols i, si no se'n sortien, se'ls donava alguna pista.

Va ser una activitat molt profitoda tant per a voluntaris com per a aprenents, ja que tothom va aprendre paraules noves.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!