Esteu aquí

Cinc establiments de Llinars del Vallès renoven l’acord d'adhesió amb el Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
22/07/2022 - SCC del Vallès Oriental

A Llinars, els establiments El Corredor (venda i reparació de bicicletes) Maria Pey FloristeriaGaudir de la natura (herboristeria i dietètica), Mir La Fleca i el Celler Sabé (vins i queviures) han renovat el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua, de vetllar per l'ús del català amb els clients que l'estan aprenent i que volen ser atesos en aquesta llengua. Aquí, a més de parlar-te en català, t'ajudaran a practicar-lo.

A Santa Maria de Palautordera, l'establiment Video Oca Santa Maria s'ha adherit per primera vegada al Voluntariat per la llengua.

El compromís mínim de l'establiment que s'identifica com a col·laborador del Voluntariat per la llengua és el de fer l'atenció sempre en català.

Aquests sis establiments, a més, han acceptat rebre alumnes dels cursos de català per fer pràctiques lingüístiques reals en aquests comerços i poder mantenir una conversa en català.

Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments

Si el vostre establiment vol adherir-se al programa, contacteu amb el Servei Comarcal de català del Vallès Oriental: vallesoriental@cpnl.cat

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!