Esteu aquí

Nou establiments comercials de Parets s’adhereixen al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/05/2014 - OC de Parets del Vallès

Durant aquest any, el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través de l'Oficina de Català, ha renovat l'acord de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua amb el Centre Fisio-Spa Parets i n'ha formalitzat vuit de nous amb els comerços següents: La Botigueta de Cáritas, Cafeteria Restaurant Galeria 85, El Didalet, Ralt, Ralet, Floristeria El Sol, Perruqueria Salut, Comercial d'Aluminis i el Restaurant El Racó de les Brases.

Els establiments col·laboradors es comprometen a garantir que les persones que hi vagin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. Tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. L'Oficina de Català difon periòdicament la llista actualitzada d'aquests comerços als participants en el Voluntariat per la llengua i als alumnes del cursos de català.

Voluntariat per la llengua és una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català normalment, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Actualment, a Parets hi ha unes 15 parelles lingüístiques, més d'una quarantena d'establiments adherits i vuit entitats col·laboradores. 

Si algun comerç o empresa vol ser-ne, només cal posar-se en contacte amb l'Oficina de Català a parets@cpnl.cat.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!