Esteu aquí

L'Associació de Comerciants del Barri Antic de Parets del Vallès, de nou amb el Voluntariat per la Llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/05/2014 - CNL del Vallès Oriental
Associació de Comerciants del Barri Antic de Parets del Vallès

L'Associació de Comerciants del Barri Antic de Parets del Vallès i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través de l'Oficina de Català, han renovat l'acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua a la població.

Durant dos anys més, els 25 establiments que formen part de l'entitat es mantindran com a 'establiments col·laboradors'. Aquests establiments s'identifiquen visualment amb un adhesiu i es comprometen a garantir que les persones que hi vagin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. L'Oficina de Català difon periòdicament la llista actualitzada d'aquests comerços als participants en el Voluntariat per la llengua i als alumnes del cursos de català.

Voluntariat per la llengua és una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català normalment, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Actualment, a Parets hi ha unes 15 parelles lingüístiques, més d'una quarantena d'establiments adherits i vuit entitats col·laboradores. 

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!