Esteu aquí

Participants del Voluntariat per la llengua del Prat de Llobregat recorren els edificis emblemàtics de la ciutat

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/05/2014 - CNL El Prat de Llobregat

Un grup de quaranta persones, entre participants del programa VxL i alumnes dels cursos de català del CNL El Prat de Llobregat, van fer, el dia 15 de maig , un recorregut per conèixer diferents edificis històrics de la ciutat.

L'activitat va començar a la plaça de la Vila, origen del nucli urbà a partir del qual van anar naixent els carrer principals i tota la xarxa de carrers secundaris que donen forma al teixit urbà. Abans de fer la visita a l'edifici de l'Ajuntament, el grup es va aturar per observar el Teatre Modern. A l'Ajuntament el grup va poder visitar la sala de plens i la sala de premsa. Després van visitar l'església  i la cripta de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau. Es va aprofitar per mostrar unes imatges de l'antiga església parroquial, enderrocada en plena Guerra Civil espanyola.

Tot seguit el recorregut va continuar per visitar la torre Muntadas, la Torre Balcells, l'avinguda Verge de Montserrat, les Cases d'en Puig i finalment el Cèntric Espai Cultural.

Aquesta sortida se sol oferir cada any i és una bona oportunitat perquè els participants coneguin millor l'entorn del lloc on viuen. A tots els assistents se'ls va donar un dossier amb una explicació detallada de tots els llocs visitats.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!