Esteu aquí

Montornès del Vallès llegeix poesies de Susanna Rafart

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/05/2014 - CNL del Vallès Oriental

El passat 8 de maig el Parc dels Castanyers va aplegar un grup de més de 100 persones per llegir i escoltar poesies de Susanna Rafart, en la segoan edició de l'activitat "Montornès llegeix".

L'activitat  "Montornès llegeix" va néixer l'any 2013 amb la voluntat d'incentivar el gust per la poesia. Per això es va triar un poeta en actiu que pogués venir a la població per tal que els lectors el poguessin conèixer. Si l'any passat el poeta triat va ser Narcís Comadira, enguany va ser una poetessa: Susanna Rafart.

En aquesta segona edició de "Montornès llegeix" s'han animat a llegir poesies 19 persones:  participants en el Voluntariat per la llengua, alumnes dels cursos de català per a adults, usuàries de la Biblioteca de Montornès i joves de "Fem els deures", el programa de suport dels estudis de la Fundació REIR (Recursos Educatius per a la Infància en Risc). L'activitat, doncs, va aplegar gent de diverses generacions al voltant del fet poètic. 

L'acte va comptar amb la presència de l'autora que, en acabar la lectura,  va compartir un estona de tertúlia amb tots els assistents. Susanna Rafart va explicar com la seva passió per la lectura i la poesia li venia de la infantesa i va recomanar als assistents de llegir poesia per enriquir l'esperit.

SUSANNA RAFART

Ripoll (el Ripollès), 1962. Poeta, narradora, traductora i crítica literària. Llicenciada en Filologia Hispànica (1985) i en Filologia Catalana (1992) per la Universitat Autònoma de Barcelona, exerceix com aprofessora de Llengua i Literatura Espanyoles a secundària i  com a la crítica literària en diverses publicacions, tasca que compagina amb l'organització de projectes culturals. Ha guanyat entre d'altres el Premi Carles Riba (2001), de laCrítica de Serra d'Or (2004) i Cavall Verd, tant de Poesia (2005) com deTraducció poètica (2007).

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!