Esteu aquí

La Fatou ens commou

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/05/2014 - CNL de Barcelona

Els dilluns i els divendres a la tarda són dos dels bons moments de la setmana de la Fatou. Té dues cites: amb la Lourdes i amb l’Alegria. Sí, la Fatou té dues voluntàries per la llengua. És excepcional, ben cert. Però també la seva realitat ho és. S’han vist tantes vegades, han parlat de tantes coses... De fet, han fet tantes trobades que ja n’han perdut el compte. Tant és; el que importa és la bonhomia que generen aquestes estones compartides.

La Fatou Ndoye és una aprenenta del centre preventiu Wad-Ras. El VxL va entrar a la presó gràcies a la Jordina Carbonell, l’inefable professora de català l’empenta de la qual ha dut esperança i llum a moltes i moltes dones en situació de feblesa.

I la Fatou ens ha escrit un relat, “El camí de la meva vida”. I ens ha commogut. No en va ha guanyat el concurs literari organitzat pel Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), i en aquest cas, de totes totes, el text valdrà més que les mil paraules que podríem afegir des d’aquestes línies. El podeu llegir al blog. Però també tenim imatges, les que li va dedicar el Telenotícies Vespre un divendres del mes d’abril. I amb elles posareu cara al nom. I darrere del nom i de la cara, una vida: El camí de la vida de la Fatou.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!