Esteu aquí

Més de 200 participants a la 1a campanya 'Endevina-la' a Canovelles

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/05/2014 - CNL del Vallès Oriental

El passat 10 de maig va fer-se el sorteig dels guanyadors del concurs, en un acte a la biblioteca, que va comptar amb la presència del dibuixant i creador dels jeroglífics, Jordi Esteban que va ser l'encarregat dagafar de l'urna els noms dels afortunats guanyadors.

Davant de diversos participants que van assistir a l'acte, en Jordi Esteban va fer una interessant xerrada sobre la importància de la llengua, els embarbussaments, les endevinalles i les frases fetes.  "La llengua és plastilina, sistema, tresor, comunicació i art", va explicar. També va remarcar la capacitat que tenim i hem tingut sempre per crear noves paraules i jugar-hi intercalant exemples lúdics sobre l'origen d'algunes paraules (com bigoti, cangur i pijama) i endevinalles que van donar un toc distès i amè a la xerrada: "La llengua és viva, l'hem d'estimar i ser capaços de crear sense por. S'estima una llengua si ets capaç de jugar amb ella".

Seguidament va rebre de mans del regidor Joan Isern diverses publicacions sobre la història del municipi i una reproducció de l'escudella trobada a la Domus d'Olivet de Canovelles. El regidor va agrair les seves paraules tot fent notar el coneixement i la passió que havia desprès l'orador.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!