Esteu aquí

La Canonja presenta les noves parelles lingüístiques

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/05/2014 - CNL de Tarragona

La segona edició del Voluntariat per la llengua a la Canonja (Tarragonès) es va presentar la tarda del 24 d'abril a la sala noble del Castell de Masricard, amb l'assistència dels voluntaris i aprenents que formen quatre parelles lingüístiques.

Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material del Voluntariat a les parelles lingüístiques. Voluntaris i aprenents van rebre el tercer quadern de la col·lecció "Parlem tu i jo. Ens entaulem?" (amb el conte "L'arròs del dijous" i el còmic Tàijíquán, l'art de la meditació en moviment), el quadern de Passatemps en català número 3, el full de temes per parlar i el full de calendari de les trobades. 

L'acte va comptar amb la presència de la regidora d'Ensenyament, Mila Carreté, el regidor de les àrees de Participació Ciutadana, Hisenda, Cultura i Comunicació Social, Salvador Ferré, la regidora d'Acció Social i Ciutadania i de Salut, Francisca Márquez, la regidora de l'Àrea de Joventut, Lucía López, la mestra de l'Escola d'Adults la Canonja Montse Solé i el tècnic del Voluntariat per la llengua de Tarragona, Gerard Escarré.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!