Esteu aquí

Vila-seca i Constantí van celebrar les noves edicions del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/05/2014 - CNL de Tarragona

Les Oficines de Català de Vila-seca i Constantí van presentar el 7 de maig a la tarda les noves edicions del Voluntariat per la llengua. Enguany hi participen més de 50 parelles a Constantí i 14 parelles a Vila-seca.

A les 17 h es va fer la presentació de les parelles lingüístiques de Vila-seca. En aquest edició hi participen nous voluntaris i aprenents, juntament amb altres participants que repeteixen d'altres edicions.  I a les 18 h va ser el torn de les parelles de Constantí, que van tenir com a convidats l'Escola Búlgara de Reus, que va oferir una mostra de les danses tradicionals del seu país.

Al llarg de les dues presentacions es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques. Voluntaris i aprenents van rebre la informació del programa "Llegir per parlar, llegir per aprendre", el full de temes per parlar i el full de calendari de les trobades. També es va fer difusió dels avantatges del carnet del Voluntariat per la llengua i els establiments col·laboradors que participen en el programa.

La finalitat d'aquest programa consisteix a aparellar una persona major d'edat que habitualment parla català amb una altra persona que l'està aprenent o té els coneixements bàsics i vol practicar-lo i parlar-lo amb més fluïdesa.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!