Esteu aquí

La Fundació Privada Iris de Sant Vicenç dels Horts participa de nou activament en el Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/06/2022 - SLC de Sant Vicenç dels Horts

La Fundació s’implica en la promoció del Voluntariat per la llengua entre els seus usuaris i en l’aportació de noves parelles lingüístiques

Aquest any, com el 2020, la Fundació, dedicada a atendre les necessitats de nens, adolescents i adults amb discapacitat psíquica de la comarca i dels voltants, ha volgut participar en el Voluntariat per la llengua (VxL).

Una presentació del programa duta a terme per Meritxell Castellví, dinamitzadora del VxL del Centre de Normalització Lingüística Ca n’Ametller, ha servit per donar-lo a conèixer a una quarantena de persones, entre monitors i usuaris de diferents tallers ocupacionals (bugaderia, jardineria i manipulats) i del Centre Especial de Treball.

La finalitat de la presentació del programa ha estat animar, un any més, les persones de l’entitat a formar part d’una parella lingüística.

Com a resultat de la dinamització i de la complicitat de la gerència a fer partícip la Fundació del Voluntariat per la llengua, s’han formalitzat 10 parelles lingüístiques, que començaran a practicar la conversa en català a partir d’aquest mes de juny.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!