Esteu aquí

Excursió de fi de curs al paratge de les Alegries de Lloret de Mar

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/06/2022 - OC de Lloret de Mar

Una seixantena d'alumnes, voluntaris i aprenents van a peu des de l'Oficina de Català fins a les Alegries i, després d'esmorzar, gaudeixen d'una visita guiada al jardí de plantes aromàtiques de Tocs de Natura i a l'ermita


Com a cloenda del curs, l'Oficina de Català de Lloret de Mar organitza, amb la col·laboració del Veïnat de les Alegries, Tocs de Natura i la pastisseria Frigola, una excursió al paratge de les Alegries.

El punt de trobada ha sigut l’Oficina de Català, al carrer Felicià Serra i Mont. Els alumnes, acompanyats per quatre de les professores dels cursos, han recorregut a peu els 2,5 km que separen l’Oficina de Català de les Alegries. Allà els esperava una bona coca de pinyons per esmorzar. En acabat, alumnes, voluntaris i aprenents s’han distribuït en dos grups per visitar per torns el jardi de plantes aromàtiques de Tocs de Natura i l’ermita.

Al jardí, Paquita Gruart, ànima de Tocs de Natura, ha explicat els noms de la gran diversitat les plantes que s’hi poden trobar i les seves característiques més destacades: agrimònia, llorer, marialluïsa, murtra, maduixeres silvestres, plantatge, ruda, artemisa, citronel·la, sajolida, hisop, estragó, card marià, saüc, romaní, espígol, entre d’altres. També ha detallat com prepara cava de saüc.

A l’ermita, Lluís Riera ha parlat sobre la història de l’edificació des dels seus orígens fins a l’actualitat, la qual cosa ha significat una pinzellada de la història de Lloret de Mar. Els alumnes i aprenents, molts dels quals fa poc que viuen a la localitat, han trobat molt interessant conèixer detalls de la seva essència.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!